VA-keur

VA-keur

Sinds 1998 is elke werkgever wettelijk verplicht om alle “arbeidsmiddellen”, welke binnen zijn of haar bedrijf gebruikt worden periodiek te laten keuren. Deze keuring is expliciet gericht op veiligheid.

Om ervoor te zorgen dat ook uw werknemers veilig kunnen werken met uw trekker, verreikers en voermengwagens maar ook andere arbeidsmiddellen zoals compressoren, zitmaaiers en electrische handgereedschappen, kunnen wij u helpen. Aftakassen en hun vaak ontbrekende bescherming zijn ook vaak een goed voorbeeld van hoe het goed fout kan gaan.

Onze keurmeesters , zijn speciaal opgeleid om ervoor te zorgen dat veiligheid hoog in het vaandel staat. Waarom risico’s nemen, laat u niet verrassen door inspecteurs en zorg ook dat uw verzekeringsmaatschappij ziet dat u alles in het werk stelt om ongevallen te voorkomen.

Het belangrijkste argument voor als nog vinden wij dat u als werkgever zorgt voor veilige machines voor uw belangrijke medewerkers.

Van Den Berg BV is ook officieel gecertificeerd om uw machine’s en tractoren te mogen keuren.

Ook de keuringen van uw elektrische handgereedschap kunt u bij ons terecht, uiteraard kan dit ook bij de klant op het bedrijf plaatsvinden.